Rezervacije

 

Uvjeti Rezervacije - Villa Petra

 Ako želite rezervirati smještaj u našoj villi, uputite nam upit s terminom za koji ste zainteresirani,brojem osoba te imenom i prezimenom nositelja rezervacije. Nakon što potvrdimo da je villa u traženom terminu slobodna, molimo vas da nam vašu rezervaciju potvrdite e-mailom ili faxom.

 

Kako bi rezervacija bila konačna, potrebno je u roku od 5 dana uplatiti akontaciju u iznosu od 30% ukupne cijene na račun naše tvrtke. U protivnom, vaša rezervacija će biti poništena. Molimo vas da ostatak ukupnog iznosa računa uplatite najkasnije mjesec dana prije dolaska. Ako rezervirate smještaj manje od mjesec dana prije dolaska, potrebno je cijeli iznos uplatiti odmah. Za sve primljene uplate, poslat ćemo vam pisanu potvrdu.
 
 
U cijenu je uključena usluga svakodnevnog čišćenja, zadnje čišćenje, održavanje bazena i okoliša, svakodnevna izmjena ručnika, izmjena posteljine dva puta tjedno, upotreba struje i vode, upotreba bežićnog interneta na području ville. Upotreba telefona se naplaćuje po potrošnji.
 
 
Za dodatne usluge koje vam nudimo, možete se odlučiti po dolasku i platiti na licu mjesta u gotovini. Preporučujemo vam, ukoliko je to moguće, da nam ipak unaprijed iznesete vaše želje, kako bi ih mogli što bolje ispuniti. Osobito ako ste rezervirali boravak u našoj villi u vrhuncu turističke sezone u srpnju i kolovozu. Nudimo vam: chef service (uslugu spremanja i posluživanja hrane u villi), relaksirajuće masaže u villi ili tretman fizioterapeuta, čuvanje djece, pranje i peglanje odjeće, najam automobila, skutera, bicikla, najam brodova (jedrilica, motornih jahti, manjih glisera za kraći najam ili brodski taxi), školu jedrenja na dasci, školu ronjenja ili ronilačke izlete, izlete brdom ili minibusom i dr. Dodatne usluge mogu se platiti na licu mjesta samo u gotovini. Nažalost, nismo u mogućnosti prihvatiti kreditne katrtice za plaćanje dodatnih usluga.
 
 
Vaš dolazak ćemo očekivati od 15 sati, a odlazak do 10 sati. Molimo vas da kod dolaska u villu pripremite garantni polog u iznosu od 500€ u gotovini kako bi mogli bez zadržavanja započeti vaš odmor. Garantni polog se vraća na odlasku, nakon provjere ville. U slučaju oštećenja ville i opreme u njoj, nastalih krivnjom gostiju, imamo pravo naplatiti odgovarajuću sumu iz garantnog pologa, kao i zatražiti kompenzaciju za eventualne troškove koji premašuju garantni polog.
 
 
Kako bi se zaštitili od eventualnih gubitaka koji bi nastali zbog otkaza rezervacije, predlažemo vam da zaključite putno osiguranje. U slučaju otkaza vrijede sljedeći uvjeti:
- otkaz više od 30 dana prije dolaska: zadržavamo iznos pologa
- otkaz od 29 do 15 dana prije dolaska: zadržavamo 70% ukupnog iznosa
- otkaz od 14 do 0 dana prije dolaska: zadržavamo 100% iznosa rezervacije
 
Ukoliko želite vašu rezervaciju ustupiti nekom drugom, mi je možemo prihvatiti uz iste uvjete koje ste imali i vi, uz diskrecijsko pravo da znamo tko je novi nositelj rezervacije.
 
 
Villu ne smije koristiti više osoba nego što je maksimalni kapacitet. Upotreba ville u komercijalne svrhe, kao i organizacija društvenih događanja, vjenčanja, zabava i sl. mora biti unaprijed dogovorena i moguća su za to dodatna plaćanja i veći garantni polog.
 
Ne možemo se smatrati odgovornima za vrijednosti koje gosti ostave u villi ili oko nje. Također, ne odgovaramo za smrt ili ozljede gostiju u villi, osim u slučaju dokazanog nemara od naše strane, kao ni za višu silu i događaje izvan naše kontrole.
 
Bazen i ostali prostori u villi i oko nje nisu posebno osigurani i prilagođeni djeci, te vas savjetujemo da ih na to upozorite odnosno osigurate stalan nadzor nad manjom djecom. Dubina bazena je 135 centimetara i nije dozvoljeno skakanje u bazen.
 
 
Osobama s invaliditetom (u invalidskim kolicima) omogućen je pristup u villu te je djelomično prilagođena jedna kupaonica (narančasta kupaonica uz sobu 3). U slučaju da je netko od gostiju u invalidskim kolicima, molimo vas da nas o tome unaprijed obavijestite kako bi obavili potrebne prilagodbe i omogućili vam neometani i što ugodniji boravak u našoj villi.
 
 
U slučaju da smo iz objektivnih razloga prisiljeni otkazati vašu rezervaciju, o tome ćemo vas obavijestiti što je prije moguće i ako zatražite, pokušat ćemo pronaći alternativni smještaj slične kategorije te ćemo podmiriti i eventualnu razliku u cijeni. Ako nije moguće pronaći odgovarajući i raspoloživi alternativni smještaj, vratit ćemo vam u cijelosti iznos vaših uplata te nećemo snositi daljnju odgovornost.
 
 
Potestas d.o.o.
Hatzeov perivoj 3
21000 Split
OIB: 24083362108
Tel: 021/406406
Fax: 021/406403
info@villapetra-bol.com