Villa Petra

Villa Petra je moderno arhitektonsko zdanje, izgrađeno autohtonim materijalima, kao što je Brački kamen. Upravo takav kameni put vodi do dva odvojena zdanja, povezana unutarnjim dvorištem. Ugniježđen između te dvije zgrade te skriven od pogleda znatiželjnih prolaznika nalazi se prekrasan bazen te očaravajuća terasa popločana s lokalnim bračkim kamenom.

Prva zgrada, bliže moru, ima zadivljujući pogled kroz borove na prekrasno Jadransko more. U prizemlju se nalazi moderna kuhinja sa zatvorenom blagovaonom, dnevnim boravkom i kupaonicom. Prvi kat nudi prostranu glavnu spavaću sobu, sa en-suite kupaonicom te balkonom s kojega se pruža predivan pogledom na more.

Villa Petra udobno može smjestiti i do dvanaest gostiju, uz pomočne ležajeve i do šesnaest gostiju, koji će moći uživati u privatnosti, luksuzu i udobnosti – svemu što jedan pravi odmor traži. Idealan je izbor za veće obitelji i grupe prijatelja, ali i za poslovne svrhe. Prostran i otvoren dizajn Ville Petra stvorio je savršen ambijent za čudesan odmor- Vi i Vaši gosti možete se opustiti u potpunoj udobnosti koju Vam ova vila pruža, uživati u tipičnom mediteranskom, otočkom, načinu života na jednom od najljepših mjesta na Mediterana – u Bolu na Braču – u Villi Petra.

Villa Petra - prezentacija (.pdf dokument)